line decor
  
line decor
 
 
 
 


Merken
EART.LINE
small product photo  
 
 
EARTH.LINE Combineert de beste ingrediënten van de aarde voor een dagelijke 100% natuur- zuivere huidverzorging voor man en vrouw!

Vitamine E, de belangrijkste en meest effectieve huidvitamine

Alle Earth.line huidverzorgingsproducten zijn samengesteld uit natuurzuivere oliën, specifieke  planten- en kruidenextracten, antioxidanten, essentiële oliën, vitaminen en andere natuurlijke werkstoffen, die de natuurlijke kracht van de huid ondersteunen en versterken.

De producten van Earth.line bevatten de optimale hoeveelheid natuurlijke vitamine E die door de huid kan worden opgenomen. Deze meest effectieve huidvitamine voegt daar de volgende  positieve eigenschappen aan toe:

  • Vitamine E beschermt de huid als actieve antioxidant tegen agressieve factoren uit de omgeving, zoals vervuiling, schadelijke U.V. stralen en stress. Antioxidanten zijn onontbeerlijk om een fris uiterlijk en de elasticiteit van de huid te behouden en huidveroudering te weren.
  • Vitamine E bevordert de doorbloeding van de huid, waardoor het huidweefsel continue van zuurstof wordt voorzien. Het helpt de huidstructuur te verbeteren bij littekenweefsel en andere huidbeschadigingen.
  • Vitamine E stimuleert de celstofwisseling, waardoor de huid zich kan herstellen en het vochtgehalte op peil wordt gebracht. Het helpt het natuurlijke verouderingsproces te vertragen gaat rimpeltjes actief te lijf.
 
Alle producten zijn gecertificeerd met BDIH garantiekeurmerk voor gecontroleerde natuurcosmetica.