line decor
  
line decor
 
 
 
 


Merken
SEA.LINE
small product photo  
 
 
SEA.LINE combineert de krachtige mineralen uit de dode zee met de beste plantenextracten van de aarde voor een gezonde huid.

De natuurlijke kracht van de Dode Zee
De Dode Zee is ’s werelds rijkste bron van revitaliserende zouten, mineralen en sporenelementen. Gedurende duizenden jaren hebben deze natuurlijke bronnen zich, afgezonderd door omliggende woestijnen en vrij van vervuiling, hier opgestapeld en op natuurlijke wijze geconcentreerd. Zeer essentiële mineralen zoals calcium, magnesium, kalium, natrium, ijzer, fosfor, jodium, sulfaten en bromide zijn voor veel lichaamsfuncties van vitaal belang. Dermatologisch onderzoek en jarenlange research hebben aangetoond, dat de unieke samenstelling van Dode Zee zout en modder van grote waarde is voor de dagelijkse verzorging van alle huidtypen. Maar in het bijzonder een gunstige invloed heeft op de droge, gevoelige en de probleem- en schilferhuid.

SEA.LINE DEAD SEA TREATMENT voor man en vrouw
Sea.line producten danken hun verbluffende werking aan de mineralen en de modder van de Dode Zee, gecombineerd met 100% natuurlijke essentiële, plantaardige oliën en specifieke kruidenextracten. Samen brengen zij de huid op natuurlijke manier in balans, stimuleren de doorbloeding, voeden, verjongen, herstellen en vitaliseren de huid, voeren afvalstoffen af en ontspannen bij geestelijke en lichamelijke inspanning.

SEA.LINE DEAD SEA TREATMENT, is de enige 100% natuurlijke  huidverzorgingslijn op basis van Dode Zeezout en omvat dagelijkse verzorgings- en therapeutische producten voor de:
veeleisende huid, schilfer- en schubbenhuid ( psoriasis), superdroge en gevoelige huid, acné huid, hoofdhuidproblemen en roos, huidveroudering, huidirritaties, voetverzorging.

 
Alle producten zijn gecertificeerd met BDIH garantiekeurmerk voor gecontroleerde natuurcosmetica.